Pasfoto eisen en regels


- 6 pasfoto's voor €6,00
- Gratis digitale versie
- Geschikt voor paspoort, id kaart, visums en rijbewijs
- Niet goed = kosteloos nieuwe pasfoto's


Direct online bestellen!
Zoals u misschien wel weet zijn pasfoto's maken niet zomaar normale foto's, voor deze foto’s zijn een hoop eisen die wij moeten volgen voor een geldige foto. Zo zullen wij de foto op de juiste resolutie en afmetingen afdrukken voor u, maar er zijn ook een paar punten waar u bij het maken van de foto rekening moet houden.

en vanzelfsprekend punt is dat de foto op u moet lijken. Dit word behaald door de foto recht van voren te maken. Zo is uw gezicht duidelijk zichtbaar en is dit duidelijk te zien. Doe bijvoorbeeld lang of krullend haar naar achter zodat het hele gezicht te zien is en er niet een plukje voor het voorhoofd hangt. Zorg verder dat de oren goed zichtbaar zijn, hier meten wij de foto's op uit voor het juiste formaat.

Haal eventuele accessoires weg. Deze zorgen namelijk voor reflecties of schaduwen die niet zijn toegestaan en de foto jammer genoeg moet worden afgekeurd. De bril is iets waar wij vaak de vraag over krijgen of deze op mag blijven. Wij geven dan het advies om deze toch af te doen aangezien 95% van de foto's met een bril niet goed zijn. Als u toch echt heel graag een bril wil maak dan 1 foto in de serie van 3 met de bril zonder zoveel mogelijk reflecties of schaduwen en dan kunnen wij altijd besluiten om deze niet te gebruiken. Wij vragen voor een neutrale blik op de foto, maar een kleine lach mag zolang de tanden niet zichtbaar zijn. Voor mogelijke vragen kunt u altijd contact opnemen.