Paspoort, ID en Rijbewijs


- 6 pasfoto's voor €6,00
- Gratis digitale versie
- Geschikt voor paspoort, id kaart, visums en rijbewijs
- Niet goed = kosteloos nieuwe pasfoto's


Direct online bestellen!

De tijd is gekomen dat uw paspoort, id of rijbewijs moet worden vervangen of u misschien wel voor het eerst een van deze documenten moet afhalen. Wij begrijpen dat het niet altijd even makkelijk is om een foto te gaan maken bij een studio en geven daarom de mogelijkheid om vanuit het gemak van uw eigen huis een foto te maken.

Dit wordt met uw eigen telefoon of camera gedaan en de drie beste foto's die wij van u binnen krijgen zullen hier aan de juiste eisen worden aangepast zodat u de foto's kan gebruiken voor deze documenten. Onze fotografen weten dit netjes volgens de regels te doen en zullen de foto's uitprinten op hoge kwaliteit. De foto's worden voor een laatste keer gecontroleerd zodat wij zeker zijn dat alles goed wordt afgeleverd. Na dit hele proces foto's worden uitgeknipt en in het mapje gestopt voor verzending. Als wij zeker zijn dat alles goed is worden de foto's naar u toegestuurd. Wij sturen ook een digitale versie om deze foto's makkelijker te kunnen bewaren voor als u deze in de toekomst nodig heeft.

Dit alles wordt door ons binnen 1 werkdag geregeld en naar u verzonden voor een prijs van maar liefst 6,00. Zo zorgen wij ervoor dat u makkelijk en snel uw officiele documenten kunt afhalen bij de gemeente.